PeevdTee - webdevelopment & online marketing

<- terug naar de homepage

een ontwerp waar je blij van wordt.

snelheid waar je blij van wordt.

zoekresultaten waar je blij van wordt.

Een Wordpress website waar je blij van wordt

punt.

Wordpress website laten maken

Ben je op zoek naar een Wordpress website die je zelf eenvoudig kunt onderhouden en optimaal gevonden wordt in Google? Ik zorg ervoor dat de website binnen één week online staat, zodat je snel up-and-running bent. Het resultaat is een Wordpress website waar de bezoeker alle relevante informatie eenvoudig weet te vinden. Uiteraard 100% responsive zodat hij op alle type schermen (van mobiel tot grote desktopschermen) optimaal tot zijn recht komt.

Wordpress website al vanaf €350,-

binnen één week online

Een Wordpress website hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Wil je een snelle, responsive website zonder al teveel poespas? Ga ik voor je regelen. Al vanaf €350,- heb je een moderne website met alle basis informatie waar je potentiële klant blij van wordt. Stuur een e-mail of bel me eventjes en dan informeer ik je graag.

Hoe gaan we tot dit mooie resultaat komen?

Stap 1:
Onder het genot van een kopje koffie, water of thee bespreken we de wensen voor de nieuwe website. Wat móet je potentiële over jou of je dienst te weten komen en hoe kunnen we dat het best vertalen naar een ontwerp waar we allebei blij van worden. Aan het eind van deze afspraak weet je wat je kunt verwachten en welke onderdelen je mag aanleveren zodat ik voor je aan de slag kan.

Stap 2:
Ik bouw de Wordpress website volgens het plan en ontwerp wat we hebben besproken. Hierbij maak ik gebruik van de door jou aangeleverde onderdelen en zorg ik ervoor dat het één mooi geheel wordt. Er worden diverse technische en inhoudelijke optimalisaties doorgevoerd zodat je he-le-maal ‘2019’ bent qua ontwerp & techniek. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met SEO (zoekmachine-optimalisatie), zodat de teksten lekker weglezen én geïndexeerd worden door Google.

Tussendoor hou ik je op de hoogte van de vorderingen en trekken we elkaar aan de bel bij eventuele vragen of onduidelijkheden.

Stap 3:
Tadááá. We zijn inmiddels bijna een week verder en ik heb ondertussen je nieuwe website afgerond en online gezet bij je hostingpartij. Wat nu rest is een afsluitende afspraak waarbij ik je de uiteindelijke website laat zien en we samen proosten op een eindresultaat waar we trots op zijn.

Mocht het zo zijn dat je na deze samenwerking nog wil kijken naar de optimalisatie van je online marketing of het technisch onderhoud van je Wordpress website, dan is dat natuurlijk geen probleem.


meer lezen over:

SEO webteksten

online marketing