PeevdTee - webdevelopment & online marketing

<- terug naar de homepage

een tekst waar je blij van wordt.

zoekwoorden waar je blij van wordt.

een positie in Google waar je blij van wordt.

SEO webteksten waar je blij van wordt

punt.

SEO webteksten

Als je erover nadenkt is het best raar dat een zoekmachine bepaalt hoe relevant je bent voor je (potentiële) klant. Vroeger ging het er nog vooral om hoeveel woorden je precies op je website had en of er wel een foto op een pagina stond. Gelukkig is die tijd grotendeels (let op: het telt nog steeds mee) voorbij en kijkt Google meer naar de kwaliteit van de inhoud. En juist bij dit gedeelte help ik je graag verder.

Wat doe je & wie is je doelgroep?

Om te bepalen waar de focus van een bepaalde pagina gelegd kan worden, moet je kijken naar wat je precies te bieden hebt. Probeer zo concreet mogelijk te bepalen wat je biedt en aan wie je dat aanbiedt. Met dat in het achterhoofd kun je een tekst schrijven die to-the-point is én nog lekker wegleest ook. Dit is ook meteen een belangrijk onderdeel van SEO teksten: de leesbaarheid.Schotel de bezoeker van je website geen pagina’s met duizenden woorden voor, maar hou het bij de kern. Hiermee help je Google ook om beter te begrijpen waar je website over gaat en voor welk type bezoeker deze het meest relevant is.Search Engine Optimalization = SEO

De titel hierboven is een mooi voorbeeld van een manier om je teksten beter te laten ranken binnen Google. Kijk kritisch naar je paragrafen, meta-keywords, titels, afbeeldingen en dat soort zaken. SEO webteksten draaien niet alleen om de inhoud, maar óók om de techniek onder de motorkap.Ik begeleid je graag in dit proces en bepaal samen met jou welke stappen nodig zijn om tot een eindresultaat te komen waar we beide trots op zijn. Dit kan puur het redigeren van een bestaande tekst zijn, of het schrijven van een compleet nieuwe pagina. Of iets daar tussenin.


meer lezen over:

webdevelopment

online marketing