PeevdTee - webdevelopment & online marketing

<- terug naar de homepage

advertenties waar je blij van wordt.

de tone-of-voice waar je blij van wordt.

een bereik waar je blij van wordt.

Online Marketing waar je blij van wordt

punt.

Online Marketing

Een foto op Instagram of een berichtje op Facebook plaatsen is zo gedaan. ‘Klik, klik.. ennnnn klik’ en het staat online. Maar of het dan wel de juiste foto of het best getimede berichtje is? Ik kan me voorstellen dat je dat niet zo 123 weet. Daar komt online marketing om de hoek kijken. Hiermee bedoel ik het optimaliseren van de uitingen op je sociale kanalen. Door te meten, testen en schuiven kan ik je helpen om zo goed mogelijk gezien te worden via deze online channels.

Veel van mijn klanten willen ‘iets’ met online, maar hebben er zelf de tijd of kennis niet voor om dit serieus aan te pakken. Gelukkig bestaan er dan mensen zoals ik die daar wél iets vanaf weten en je graag helpen om dit ‘iets’ om te zetten in meetbare resultaten waar je echt wat aan hebt. Of het nu gaat om YouTube, Instagram, Google AdWords, LinkedIN, Twitter of Facebook: ik neem je de zorg van het bereiken van de juiste persoon op het juiste tijdstip uit handen.

Hierbij vind ik het belangrijk dat je nauw verbonden blijft aan je eigen online kanalen. Er zijn veel bureaus die de online marketing 100% uit handen nemen van de klant, maar in mijn optiek mis je dan juist de persoonlijke touch in de online uitingen op deze kanalen. Oftewel: onze input samen bepaald het eindresultaat. Daar leer je ook weet wat van, zodat je uiteindelijk steeds beter weet hoe je je sociale kanalen het beste kunt bedienen.

Mijn klanten komen over het algemeen uit de omgeving Arnhem / Nijmegen, wat maakt dat een snelle kop koffie zo gedaan is om even bij te praten over de strategie (of gewoon over het weer, mag ook). Dit is de manier waarop ik graag werk: korte lijntjes en een informele sfeer. Maar wél met resultaat.

Enthousiast geworden? Mail of bel me dan om snel een keer kennis te maken.

meer lezen over:

webdevelopment

SEO webteksten